Make your own free website on Tripod.com
Διαβάστε στο καινούργιο, 33ο, τεύχος του ΔΙΙΠΕΤΟΥΣ, αρχές Ιανουαρίου "2000":
 

ΡΥΠΑΝΣΗ & ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ, 

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ,

ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ, 

ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, 

Ο ΘΕΟΣ ΙΑΝΟΣ, 

ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ, 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ",

ΠΕΡΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, 

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. 

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ

"Η ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ Η ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΤΑΠΟ ΤΡΟΠΟ"  

      Όταν θα διαβάζονται αυτές οι γραμμές, ο απόηχος από το ανόητο "Millennium" των χριστιανών θα έχει σβήσει μέσα στην ίδια του την ασημαντότητα, η από τους ίδιους αναμενόμενη, έστω και ενδομύχως, "συντέλεια" θα τους έχει διαψεύσει με την μή πραγμάτωσή της για πολλοστή φορά (και στο επόμενο ίσως τεύχος μας θα φιλοξενήσουμε εκτενή κατάλογο με τις δεκάδες ανάλογες προβλέψεις τους του παρελθόντος) αδιαφορώντας παντελώς για την αξιοπιστία μίας Θρησκείας που έχει παρα-νοήσει τα πάντα και θεωρεί την αναπόφευκτη κατάρρευσή της ως την.. καταστροφική πραγμάτωση της πιο μεγαλειώδους "επιφάνειας" του τετραγράμματου δαίμονος JHVH (Γιαχβέ), η οποία θα παρασύρει υποτίθεται σε αυτή την πραγμάτωσή της όλον τον φυσικό κόσμο, και όλους τους μη χριστιανούς, τους "πλανημένους" στην,, "ασεβή" οδό των Εθνών. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη γίνει.  

      Ξεκίνησε με την, απλή αρχικά, υποψία που άρχισε να πλανιέται για το μέγεθος του σφάλματος, στη διαδρομή του οποίου έχει λαθεμένα πορευθεί ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, επί αιώνες. Το υπέρογκο του ψέμματος, της απάτης των απατών, δεν αφορά μόνο τον τρόπο χρονολογήσεως που με θράσος χωρίζει την ανθρώπινη Ιστορία, βάζοντας αρνητικό πρόσημο σε όλα όσα συνέβησαν πριν την "γέννηση" ενός εβραίου ραβίνου με ελάχιστη δημοτικότητα ανάμεσα στους ομοφύλους του, ή καθυβρίζοντας ως.. σκοτεινή τάχα ειδωλολατρία κάθε τι που προϋπήρξε της "φωτισμένης" τάχα χριστιανολαμψίας. Το μέγεθος του απερίγραπτου σφάλματος, που φανερώνεται τρομακτικά απέραντο σε όλους όσους τολμούν να "δέρκονται" τα πράγματα, όταν απλώς αρχίσει να σκιαγραφείται ο όγκος του, και όταν αρχίσει να διαφαίνεται στον γενικότερα σκεπτόμενο πληθυσμό, αφορά σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ που χαρακτηρίζονται πλέον από έναν απροσμέτρητο βαθμό διαστροφής που έχει τόσο βαθιά εισχωρήσει στις ανθρώπινες διάνοιες, ώστε να βλέπουν Φως και ν' αντιλαμβάνονται σκοτάδι, ν' αντικρύζουν Κάλλος και να καταλαβαίνουν μίσος, ν' ακούνε για Ήρωες, και προσαρμόζοντας τα ηρωικά χαρακτηριστικά στους εαυτούς τους, να αισθάνονται.. μικρομεσαίοι. 

       Και το χειρότερο, να προσπαθούν να δηλητηριάσουν όσους ξεφεύγουν από τους ποταπούς μέσους όρους τους. Αρκετά σπαταληθήκαμε λοιπόν από την συναναστροφή μαζί τους. Τα υπνωτήρια πάντα μας προκαλούσαν απέραντη ανία. Δεν έχουμε πρόθεση να αναλωθούμε ανάμεσα σε συνταγογραφημένες προτροπές για ακόμα περισσότερο και πιο βαθύ ύπνο, αρκετά ασχοληθήκαμε με τους κοιμώμενους, οι οποίοι υπνοβατούν παριστάνοντας τους συνοδοιπόρους. Στις παραπάνω γραμμές μιλήσαμε για αντίστροφη μέτρηση, όχι ποιητική αδεία για να ενισχύσουμε την πεποίθησή μας ότι ο Χριστιανισμός ήδη τρίζει από όλες τις πλευρές και αργά αλλά σταθερά καταρρέει. Μιλήσαμε για αντίστροφή μέτρηση επειδή η δήλωση του αναπόφευκτου τέλους της συμμορίας της "Αγάπης", γίνεται πλέον ακόμη και από υψηλόβαθμους προϊσταμένους της: "Η φυσική ψυχή της Ευρώπης δεν είναι πλέον χριστιανική, αλλά παγανιστική. Και μπορούμε να πούμε, με λύπη μας, ότι η Ευρώπη δεν είναι πλέον μια χριστιανική ήπειρος" (Καρδινάλιος Ratzinger, δήλωση μετά από πανευρωπαϊκό επισκοπικό συνέδριο που έγινε στη Ρώμη το περασμένο φθινόπωρο). Η 70% ΚΑΤΩ του αναμενομένου προσέλευση του χριστιαναριάτου στις 24 Δεκεμβρίου στην Βηθλεέμ, για το.. "μιλλένιουμ" προσκύνημα του, επιβεβαιώνει περίτρανα τα παραπάνω.  

      Δεν περιμένουμε φυσικά από τους ρασοφορεμένους ελλαδίτες "συνεταίρους" ν' αντιμετωπίσουν με τον αντίστοιχο έξυπνο τρόπο των καθολικών ομοϊδεατών τους, την ανεπάρκεια ταρριχεύσεως του αποσυντιθεμένου πλέον Χριστιανισμού, κι αυτό διότι η μέχρι τώρα πρακτική και συμπεριφορά τους έχει καταδείξει άπειρα και πολύ βασικά σφάλματα στρατηγικής. Ούτε και περιμένουμε (θα ήμασταν αφελείς αν προσδοκούσαμε κάτι τέτοιο), από το σημερινό θεόδουλο μικρομεσαίο ανθρωπάκι, ν' ανυψωθεί στα ηρωικά επίπεδα των ανθρώπων που κάποτε έφεραν επαξίως το, φορτισμένο με ιερότητα, όνομα του ΈΛΛΗΝΟΣ. Μπορούμε απλώς να εγγυηθούμε ότι στην "επόμενη στροφή" για τον Χριστιανισμό δεν υπάρχει τίποτε πέρα από την αποπνικτική μυρωδιά της αποσυνθέσεως. Εγγυόμαστε επίσης, για τους πολυθεϊστές, ηρωϊκούς, αυθεντικούς Έλληνες του σήμερα (και όχι για τους ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ που βγήκαν να ιδιοποιηθούν ακόμη και τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ αγώνα για να μη βεβηλωθεί ο Παρθενών), ότι η επόμενη στροφή περιέχει τα πάντα, και, φυσικά, προτιθέμεθα να είμαστε λίαν συνεπείς στο ραντεβού μαζί της.  

       Κηρύσσουμε τον ΠΟΛΕΜΟ σε όλες τις στρατιές της δεισιδαιμονίας, της θεοδουλείας, της μικρότητος, της εθελοτυφλώσεως, της ανανδρείας, της μπαμπεσιάς και της αναξιοπρέπειας, ασχέτως τι ταμπέλλα φοράνε. Ή εμείς ή αυτοί. Άλλωστε το ο,τι βρεθήκαμε να μαχόμαστε από αυτή την πλευρά, είναι από μόνο του μια θεόσταλτη και ηράκλεια δοκιμασία. Στο πέρας της ωστόσο υπάρχει η γαλήνη και η στέψη με το στέφανι του αθλοφόρου νικητή. Υπάρχει η ύπατη επιβεβαίωση της συνέπειάς μας. Τόσο προς τους Αθάνατους Θεούς, όσο και προς τους αγαυούς προγόνους που μας κοιτάζουν από τις χώρες των Μακάρων και τονώνουν καθημερινά τις ιδιαίτερες ψυχές μας με την ισχύ του λιονταριού. Τολμάμε να παλεύουμε, τολμάμε και να νικάμε.  

Περιοδικό ΔΙΙΠΕΤΕΣ, Αθήνα, "ΜΙλλένιουμ" της ματαιοδοξίας και του καρακιτσαριού των χριστιανών..

 
 
στην αρχή